Ervaringen

“Nadat mijn dochter een coachingstraject had gevolgd bij Ruth zat ze meteen beter in haar vel, waardoor haar resultaten op school meteen met sprongen vooruit gingen. Wij als ouders kregen ook bepaalde inzichten waardoor we de communicatie anders gingen aanpakken. We zijn superblij dat we het traject gevolgd hebben. Het heft eigenlijk heel veel goeds gebracht voor het hele gezin.

Een kleinschalige aanpak door iemand die echt om kinderen geeft. Een kleine inspanning en je hebt een gelukkig kind in huis. Bedankt Ruth, voor je niet aflatende goede zorg en belangstelling. Keep up the good work.”

Marielle

“Mijn dochter van 9 had het af en toe wat moeilijk op school. Na een tip van een vriendinnetje die dat had opgemerkt kwamen we terecht bij Ruth. Mijn dochter kende Ruth al van school en vanuit de wijk en had altijd al een klik met Ruth. Mijn dochter is 8 keer bij Ruth geweest voornamelijk om wat sterker in haar schoenen te staan en zich niet zo snel te laten beïnvloeden door “wat zullen andere kinderen/mensen daar wel niet van vinden”.

Na 2 lessen merkten we al verschil! Mijn dochter ging met ontzettend veel plezier naar de lessen toe en kon gelijk wat ze geleerd had, toepassen in haar dagelijks leventje. Ruth begrijpt kinderen en geeft om kinderen. Een prima keuze als je kind even een positief zetje in de rug nodig heeft!”

Manon

“Onze dochter liep vast op school in vriendschappen. Ze had veel driftbuien en schreeuwmomenten. Na de coaching bij Ruth merk ik veel verschil. Ze kan haar emoties nu beter reguleren, geeft het op tijd aan als het te veel is, voelt haar eigen lijf meer en durft nee te zeggen. Het was prettig dat de coaching 1-op-1 was met mindfulness, veel praktische oefeningen en gelijk resultaat. Ook was het fijn dat de laatste paar minuten werd samengevat wat jullie hadden gedaan.”

Maaike

“Ruth is zo’n lief en warm mens, maar tegelijkertijd: geen getut. Gaat heel serieus met de kinderen (individueel) aan de slag, gericht op het ‘probleem’. Voelt een kind zich onzeker bij bepaalde situaties, dan worden die situaties ‘geoefend’. De verandering in het kind komt geleidelijk aan, maar opeens komen er van die momenten dat je denkt…hé….de coaching werpt echt vruchten af.

Ruth leert kinderen dat ze mogen zijn zoals ze zijn en dat dat goed is. En dat je prima dicht bij jezelf kunt blijven en toch mee kunt komen met anderen.

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat mijn dochter naar Ruth ging, maar nog steeds merk ik dat ze teruggrijpt naar de dingen die ze van Ruth geleerd heeft, zoals bijv. ademhalingsoefeningetjes, aarden en rust vinden bij jezelf. Mijn dochter is echt gek op Ruth vanaf het moment dat zij en Ruth elkaar ontmoetten. Dat gaat nooit meer over.”

Kaatje

“Nadat onze dochter een paar jaar geleden 1 keer bij Ruth was geweest (ze was toen 10 en vooral al eigengereid) hebben we afgelopen zomer onze zoon van 12 met Ruth kennis laten maken. De klik was er meteen en onze zoon heeft het gehele traject doorlopen en het als zeer prettig ervaren.

Zelf zijn wij zeer te spreken over de aanpak van Ruth. Ze weet de kinderen voor zich te winnen, de juiste snaar te raken en ook vele zaken te benoemen en uit te leggen. Het inzicht voor onze zoon te creëren waardoor hij nu zekerder en met name mentaal sterker in zijn nog jonge leventje staat.

Kortom voor onze oudste twee heeft Ruth ons super goed geholpen. We hebben nog twee kinderen en als die de juiste leeftijd hebben zullen ook zij kennis mogen maken met Ruth.”

Familie De Bruin

Ook op zoek naar een kindercoach?